Traduction libre et abrégée des leçons de chimie, données par le chevalier Humphrey Davy, à la Société d'agriculture de Londres :

This digital collection contains images of historical texts. Alternative text is not available for these images.

For help and additional download options, please see our documentation

Help Montréal : Chez James Lane ..., 1820.; 134 images, 130 with full-text search

Document Record

Creator
Douglas, A. G. (Anthony Gilbert), author
Davy, Humphrey, Sir, 1778-1829. Elements of agricultural chemistry.
Title
Traduction libre et abrégée des leçons de chimie, données par le chevalier Humphrey Davy, à la Société d'agriculture de Londres : édition de 1814.
Published
Montréal : Chez James Lane ..., 1820.
Identifier
oocihm.21077
21077
Subject
Agricultural chemistry.
Chemistry.
Chimie agricole.
Chimie.
Document source
Reproduction électronique.
Notes
"Dédiée aux Sociétés d'Agriculture du Bas-Canada."
Préface signée: A.G. Douglas.
Traduction, par Anthony Gilbert Douglas, de "Elements of agricultural chemistry in a course of lectures for the Board of Agriculture."
viii, [3], 10-123 pages ; 21 cm.
Collection
Monographs
Language
French
URL
https://www.canadiana.ca/view/oocihm.21077