Hygiéne de l'alimentation et propriétés chimiques des aliments :

This digital collection contains images of historical texts. Alternative text is not available for these images.

For help and additional download options, please see our documentation

Help Neuville [Québec : publisher not identified], 1912.; 519 images, 513 with full-text search

Document Record

Creator
DesRoches, Amélie., author
Title
Hygiéne de l'alimentation et propriétés chimiques des aliments : suivi d'un cours théorique sur l'art culinaire
Published
Neuville [Québec : publisher not identified], 1912.
Identifier
oocihm.72603
72603
Subject
Nutrition.
Cuisine.
Cookery.
Document source
Microfiche de l'exemplaire de l'édition originale se trouvant à la Bibliothéque nationale du Canada.
Notes
'"Le sage ne recherche pas l'abondance des mets; il ne se préoccupe que de leur saveur et de leur délicatesse"--Epicure.'|
Tables.
Errata--p. [491]
1re éd.
1 online resource
xix, 490, [1] pages : illustrations ; 18 cm.
Collection
Monographs
Language
French
URL
https://www.canadiana.ca/view/oocihm.72603