Subscribe to Canadiana Online
Searching within a document is available to subscribers. Learn more »

Préparation de conserves de légumes, de fruits et de viandes / par J.-É. Grise

[Québec] : Ministère de l'agriculture, 1919.; 16 pages with full-text search [?]

Document Record
Creator Grisé, J.-É. (Joseph-Évariste), né. 1892
Québec (Province). Département de l'agriculture
Title Préparation de conserves de légumes, de fruits et de viandes / par J.-É. Grise
Published [Québec] : Ministère de l'agriculture, 1919.
Identifier 9_90680
Subject Conservation et mise en conserves
Aliments--Conservation
Canning and preserving
Food--Preservation
Document source Bibliothèque nationale du Québec, Montréal
Collection Monographs
Language fra
Description 16 p. : ill. ; 25 cm.
Titre de la couv.
En tête du titre: Ministère de l'agriculture de la province de Québec. Service de l'horticulture.
"Résumé du bulletin no 49."
"Publié par ordre de l'Hon. Jos.-Éd. Caron, Ministre de l'Agriculture de la province de Québec."
Permanent Link http://online.canadiana.ca/view/oocihm.9_90680